Hokejisté přehráli Jihlavu 7:3

První třetina zápasu mezi Hradcem Králové a Duklou Jihlava rozhodla o tom, kdo si na svůj účet připíše plný bodový zisk. Energetici vstoupili do zápasu famózně, už v první minutě vedli po brance Fořta 1:0, o chvíli později musel uklidňovat své svěřence trenér Vlk při time-outu. Ani to ale Jihlavským nemohlo k tomu, aby zastavili rozjeté Energetiky. Domácí v úvodní třetině překonali Řehoře v hostující brance ještě čtyřikrát a vytvořili si náskok 5:0. Po čtyřiceti minutách svítil na ukazateli stav 7:1 a bylo to jasné, že si Jihlava body z Hradce v sobotu nepoveze a to i přesto, že v samém závěru zápasu skóre kosmeticky smížila na 7:3. V zápase si připsali po dvou brankách hradecký Jan Starý a Petr Haluza.

Branky a asistence: 1. Fořt (Fišer), 7. Starý (Koudelka, Vondráček), 12. Roubík (Fořt, Šeda M.), 17. Haluza (Koma), 19. Starý (Koudelka), 26. Haluza (Šeda M., Vondráček), 37. Mocek (Toužimský, Roubík) - 37. Rytnauer (Dobrovolný, Lazorišák), 45. Dobrovolný (Morava, Čachotský), 59. Padělek I. (Duben, Dušátko). Vyloučení: 7:8, navíc Lukáč JIH 5+OK. Využití: 3:1. Oslabení: 1:1. Střely: 58:29. Rozhodčí: Kubeš - Podrazil, Žídek. Diváků: 2231.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru