Hokejisté porazili Havířov 7:4

V posledním domácím utkání základní části viděli hradečtí diváci celkem 11 branek. Energetici šli do vedení po brance Buriána v 6. minutě. V polovině třetiny se trefil další obránce Hendrich. Hosté snižovali prakticky ze své první šance z kraje druhé třetiny Veleckým. Poté ale domácím vrátil dvoubrankové vedení Diviš. O chvíli později si hradečtí sami srazili do branky puk a bylo to znovu pouze o gól. Hradečtí Burián s Roubíkem ale zajistili do konce třetiny pro svůj celek tříbrankové vedení. V poslední části přidala obě mužstva po dvou brankách a tak utkání skončilo nakonec 7:4.
Branky a nahrávky: 6. Burián (Šinágl), 14. Hendrich (Sakrajda, Vondráček), 24. Diviš (Roubík, Fořt), 31. Burián (Sakrajda, Vondráček), 33. Roubík (Toužimský), 55. Hendrich (Vondráček, Koudelka), 57. Mocek (Roubík) - 23. Velecký (Giesel), 27. (Škoda), 41. Galvas (Rozum), 56. Dressler (Rozum, Žák). Rozhodčí: M.Fraňo - Čížek, Padevět. Vyloučení: 5:9. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 2767. Střely na branku: 40:32.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme