Hokejisté poprvé v sezóně vyhráli

Veliký transparent s nápisem „JSME S VÁMI“ vytáhli v berounské hale před začátkem utkání zhruba čtyři desítky východočeských fanoušků. Jejich skandování během celého průběhu důležitého zápasu dodávalo hradeckým hráčům důležitou sílu k tomu, aby dokázali v Berouně uspět a prolomit třízápasovou sérii bez výhry. Přitom nástup se povedl Medvědům, kteří šli hned z první šance do vedení. Hosté vyrovnali až z kraje druhé třetiny Haluzou. Rozhodující okamžik přišel ve 44. minutě, kdy Petr Domin po krásné individuální akci překonal nejlepšího hráče sobotního duelu berounského gólmana Nováka.

Branky a nahrávky: 4. Novotný (Horák, Gudas) - 23. Haluza (Domin, Kadlec), 44. Domin (Kadlec). Rozhodčí: Fraňo - Kabourek, Svoboda. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 560. Střely na branku: 26:38.

Beroun: Novák (Štelmach) - Lukačovič, Jelínek, Gudas, Horák, Filip, Višňák, Privozník, Tvrzník, Šinágl, Vlček, Šulčík, Slížek, Novotný, Kepl, Křesťan, Nedorost, Heřman, Kupec, Pavel, Polák.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Toužimský, Lesák, Karlíček, Hendrich, Táborský, Klement, Pazdera - Haluza, Domin, Kadlec - Starý, Koudelka, Vondráček - Klejna, Rákos, Zohorna - Šeda, Suchý (od 4. Sakrajda), Volráb.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme