Hokejisté drží po výhře nad Třebíčí stále první místo

Hradečtí hokejisté si v sobotu připsali na své konto další vítězství a stále zůstávají v první lize jako jediní bez ztráty bodu na prvním místě. Poprvé v letošní sezóně prožili Energetici ale jiný start, než ten, který znali doposud, kdy pokaždé vedli. Ve 3. minutě se prosadil po chybě domácí obrany třebíčský Přibyl a Východočeši museli dotahovat náskok soupeře, který nevyužil dvojnásobnou přesilovou hru a posléze za to pykal. Petr Haluza stihl do konce úvodní části vyrovnat a ve druhé třetině domácí díky třem brankám zcela otočili vývoj utkání. V závěrečných dvaceti minutách ještě korunovali svou výhru dvěma góly, houževnatého soupeře tak nakonec porazili 6:1.

Branky a asistence: 16. Haluza (Suchý, Šeda), 27. Vondráček (Koudelka, Burian), 32. Domin (Vondráček), 37. Roubík (Fořt), 41. Fišer (Roubík), 58. Haluza (Šeda) - 3. Přibyl (Burian J.) Vyloučení: 6:8, navíc Fořt HKR 10 OT. Využití: 2:0. Oslabení: 0:0. Střely: 41:26 Rozhodčí: Kubeš - Svoboda M., Zavřel. Diváků: 1425.


Ve středu chystá HC VČE Hradec Králové pro všechny jeho příznivce velikou propagační akci v centu města na Baťkově náměstí (u kina Centrál), kde od 15:00 na akci po názvem "odpoledne s hradeckým hokejem" proběhne autogramiáda hráčů, soutěže o vstupenky na domácí utkání , suvenýry klubu atd... Vše bude doprovázet živá kapela a cheerleaders.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru