Flošna otevřena už od 6 hodin ráno. Pro plavce

| autor:

Koupaliště Flošna bude od čtvrtka 23. června otevřeno od 6 do 20 hodin. Je to kvůli plavcům, kteří využívají padesátimetrový bazén kvůli kondičnímu plavání. V 6 hodin ráno bude koupaliště otevřeno od pondělí do pátku, o víkendech bude otevírací doba od 9 do 20 hodin. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26° C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Plavci tak mohou využít hodinové vstupné, ale musejí k tomu použít čipové hodinky. Pro dospělé stojí 40 korun, zatímco pro děti, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P pouze 30 korun.

Ceny vstupného na koupaliště

Ceny celodenního vstupného pro dospělé osoby jsou 120 Kč při platbě v hotovosti i při platbě městskou kartou a 97 Kč na čipové hodinky. Zlevněné vstupné, které platí pro děti od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P jsou 80 Kč při platbě v hotovosti, i při platbě městskou kartou a 57 Kč na čipové hodinky. Děti do 120 cm mají vstup na koupaliště zdarma.

Zvýhodněné vstupné

Tak, jako v minulé sezóně, je zlevněno i odpolední vstupné od 16 hodin. Rodiny s dětmi mohou využít zvýhodněné rodinné vstupné. Pro urychlení vstupu na koupaliště si mohou návštěvníci zakoupit vstupenky i čipové hodinky na pokladnách ve Wellness studiu Flošna, které jsou umístěny vpravo od letních pokladen.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén s minitobogánem. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky. Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn na vrchní terase.

Součástí areálu je i squashové centrum, které má v červnu, červenci a v srpnu výrazně nižší ceny. Během celého léta, kromě jednoho týdne, je otevřeno i Wellness studio Flošna, ze kterého mají návštěvníci vstup na venkovní koupaliště zdarma.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme