Exhradecký Harba v jihlavském dresu deklasoval Hradec

| autor: hradeckralove.cz

Sobotní utkání proti sobě postavilo dva týmy ze spodní části tabulky. Domácí Hradec Králové na tom byl před zápasem o trochu lépe, ale rozhodně si nemohl vyskakovat. Střelecky se mu nedaří, herně to špatné ale není. Jihlava byla absolutně poslední - v dosavadních šesti kolech získala jen bod a dala jen jeden gól. Domácí celek tak byl mírným favoritem.

Utkání začalo podle očekávání pod hradeckou taktovkou. Během první čtvrthodiny si dobrou příležitost vytvořili Štípek s Čermákem, Mareš a na závěr ještě Dvořák. Ten se po přihrávce spoluhráčů dostal na velkém vápně k míči a nikým neatakován mohl střílet. Zbytečně však váhal a o míč přišel.
Hosté se dostali k první pořádné šanci až po půl hodině a hned z toho byla branka. Po centru z levé strany se k míči dostal exhradecký Haris Harba a skóroval 0:1.
Jihlavští po inkasované brance ožili a měli více ze hry, ovšem do konce poločasu už žádná branka nepadla.

Druhá půle se zpočátku opět odehrávala v režii Votroků. V 56. minutě putoval míč po Marešově přihrávce na Čermáka, který ještě posouval na Haliloviče, ale ten už se k zakončení nedostal. O dalších deset minut později byl v jasné příležitosti střídající Prokeš, ovšem pěkný Holešův centr nedokázal v dostatečně rychle zpracovat a hostující brankař Hanuš příležitost zlikvidoval.
Hradec se snažil o útočnou hru, ovšem pouze na úkor obrany. Hosté tak měli příležitost v 74. minutě, kdy opět Harba našel nádherně Kučeru a další exhradečák pálil v jasné příležitosti mimo branku. Za dalších deset minut už ale bylo rozhodnuto. Križko při zakládání útočné akce chyboval, míč se po rychlém brejku dostal k Harbovi a ten se v takových situacích obvykle nemýlí - 0:2. Bosenský ofeznivní záložník tak svůj bývalý klub položil na lopatky. Bohužel to ještě nebylo všechno. Těsně před koncem Harba našel přesným centrem Kukoľa a ten dokonal dílo zkázy - 0:3.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
13.9.2014 22:02
nespokojeny fanousek (neregistrovaný)
FC Trapas Hradec
Kdo nema fotbalovy stadion a neporazi Jihlavu, tak do nevyssi ligy nepatri! ...ale nic.. mame hokej a dobrou mladez, tak snad za par let bude lip...
14.9.2014 08:07
diviš (neregistrovaný)
fotbal FC HK
Tento příspěvek by patřil spíš na stránky FCHK,ale tam sedím cenzor,který otiskne jen chválu a kritiku byť slušnou ne!Že mužstvo není v dobré kondici ukázaly zápasy s Táborskem a Admirou.Trenér Prokopec a Barborík dokázali za poslední dobu nechat odejít řadu hráčů lepších než přišli ,neboť s nimi asi neuměli pracovat.Prokopec se snaží,ale učit se trénovat v 1 lize je dost odvážné a je chyba pana Jukla ,že ho na ten post dosadil.Škorpilovi také trvalo než začal trénovat ligu!!!!Prokopec s mužstvem sestoupil a nemusel,do ligy postoupil se štěstím a zatím to nevypadá dobře!Zdar FC HK !!!!!!!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme