Divadelní festival ještě má co nabídnout. Až do neděle

Open Air  Program
Open Air Program | autor: Kontrapunkt

O nadcházejícím víkendu čeká na návštěvníky den divadla Geisslers Hofcomoedianten, páteční utkání ve Slam  Poetry, nový projekt hudebnice Moniky Načevy nebo designový market Open Pocket. Festival potrvá do neděle 26. června a stále nabízí exkluzivní program hned na 15 scénách v historickém centru města. 17. ročník Open Air Programu odstartoval minulý pátek 17. června. Mezi dosavadní hlavní vrcholy festivalu patřil performativní večer uměleckého gangu Depresivní děti touží po penězích pod názvem Můj dům, můj hrad či mimopražská premiéra nové inscenace divadla Vosto5 Proton!!!  Z hudebních produkcí pak jistě koncert kapely Květy, který se díky silné bouřce v druhé půli odehrál unplugged. Nevšední zážitek  posluchačům  zprostředkovala Radio   Wave   live   session, která  proběhla v ojedinělých prostorách kostela sv. Jana Nepomuckého.

Do konce festivalu potrvá i výstava Oxygenium mundi v neobarokní budově bývalé knihovny v Tomkově ulici. Výstava otevírá bohatství nitra budovy a proměňuje ji v místo plné života. „Těší nás především dosavadní přízeň počasí a nadprůměrná návštěvnost všech produkcí. Divadelní sály, atria i šapita jsou téměř vždy zaplněna do posledního místa. Podotýkám, že i nadále 90 % produkcí zůstává v režimu dobrovolného vstupného a diváci tak mohou sami podporovat festival a jeho další ročník,” říká ředitelka Open Air Programu Martina Erbsová.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme