Co Hradečáky loni zajímalo nejvíc?

Nevydařený ohňostroj loni táhnul nejvíc
Nevydařený ohňostroj loni táhnul nejvíc | autor: hradeckralove.cz

Ohňostroj, Aupark a tipy na víkendovou zábavu. To jsou hlavní témata, která návštěvníci webu www.hradeckralove.cz sledovali v roce 2016 nejvíc. Naopak některá mediálně zajímavá témata, například bourání hájenky v novohradeckých lesích nebo dění na radnici, příliš nevybočila z průměru čtenářského zájmu.

Absolutní jedničkou ve čtenosti článků byl trochu podle očekávání loňský nevydařený novoroční ohňostroj. Hned v závěsu za ním se ale drželo nákupní centrum Aupark. Lidé bedlivě sledovali, co se ohledně otevření obchodního domu děje a zajímalo je i řešení dopravní situace. V první třicítce nejčtenějších článků má nejčastější zastoupení, přičemž lidé velmi často navštěvovali i články starší a dohledávali si podrobnější informace.
Pomyslnou bronzovou příčku obsadily páteční pozvánky s tipy na víkendové kulturní a sportovní akce. Ty jsou v první třicítce zastoupeny po Auparku nejčastěji. To je samozřejmě dáno jak tím, že lidé se chtějí bavit, tak i tím, že tato pozvánka vychází každý týden. Mezi další vyhledávaná témata patřily změny v MHD nebo například výstavba nových obchodních ploch.

Mezi jednorázové "skokany" tedy články mimo výše uvedená témata,  výrazně vybočily do nadprůměru záměr výstavby výukového centra v hradeckých lesích, napadení řidiče a řidičky MHD, holčička v babyboxu a natáčení filmařů v historickém centru.
Naopak některá témata, kterým byla v ostatních médiích věnována nadměrná pozornost, příliš čtenáře tohoto webu neoslovila. Například informace o petici za záhranu hájenky v hradeckých lesích byla až na chvostu první třicítky a ani výstavba fotbalového stadionu příliš netáhla.

Návštěvnost zpravodajské sekce webu www.hradeckralove.cz tvoří nejčastěji uživatelé, kteří přišli z Facebooku, dále z vyhledavačů Seznam a Google a uživatelé, kteří navštěvují stránky přímo. Ze statistik návštěvnosti Google Analytics vyplývá, že aspoň jednou loni na některou ze stránek webu hradeckralove.cz zavítalo přes 400 tisíc uživatelů.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme