Benefiční večer v Divadle Drak pomůže dětem, přispět může každý

Benefiční večer pořádá Prostor Pro už po čtvrté. Zdroj: Prostor Pro
Benefiční večer pořádá Prostor Pro už po čtvrté. Zdroj: Prostor Pro

Nezisková organizace Prostor Pro hodlá pomoci nízkoprahovému zařízení pro děti a mládež Klubík. Na jeho podporu pořádá tento čtvrtek od 19 do 22 hodin Benefiční večer v Divadle Drak.

Na akci, která nabídne vystoupení oblíbeného kytarového recitálu Eliáše Jeřábka s hostujícím violoncellistou a kapely iDolls i aukci uměleckých předmětů, může zavítat kdokoliv, kdo chce přispět na dobrou věc.

Předměty z aukce mohou být milým dárkem k Vánocům

Benefiční večer spojený nejen s aukcí uměleckých předmětů pořádá obecně prospěšná společnost Prostor Pro už po čtvrté. „Benefiční večer nabídne příjemný kulturní zážitek, dobrý pocit ze smysluplné finanční podpory a předměty z aukce mohou být milým dárkem k blížícím se Vánocům,“ říká David Petr, ředitel Prostor Pro.

„Večerem provází Mirek Vrbický a Štěpán Lustyk a návštěvníci se mohou těšit na kytarový recitál Eliáše Jeřábka, přičemž kulturní zážitek bude umocněn paralelním vystoupením violoncellisty. Na programu je rovněž vystoupení hudebně-divadelního EMOčně dEMOličního EMOkálu kapely iDolls,“ láká David Petr návštěvníky aukce na příjemný kulturní program.

V polovině večera je na programu také již tradiční aukce darovaných uměleckých předmětů. „Všechny předměty budou k dispozici k prohlédnutí před samotným začátkem benefice ve foyer Divadla DRAK,“ dodává David Petr.

Program Benefičního večera

19.15 - Oficiální zahájení benefičního večera, přivítání návštěvníků

19.30 - Vystoupení Eliáše Jeřábka a violoncellisty

20.00 - Aukce uměleckých předmětů

21.15 – Vystoupení kapely iDolls

22.00 – Ukončení programu

Veškerý výtěžek ze vstupenek, které stojí 200 korun, i z dražených předmětů, bude věnován nízkoprahovému zařízení pro děti a mládež Klubík. Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodeji na pokladně Divadla Drak, v Informačním centru Hradec Králové nebo přímo na místě. Rezervace vstupenek je možná také přes portál hkpoint.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Mobilní klub bude pomáhat dospívajícím, kteří se potulují po Hradci

První mobilní klub pro děti a dospívající by mohl v budoucnu brázdit ulice Hradce. Pomáhal by jim přímo v ulicích zvládat potíže, které jsou typické v dospívání. Právě 9. prosince startuje hradecká kampaň, během které můžete na rozjezd mobilního klubu přispět finanční částkou.…
Čtěte více

Dříve narození se mohou těšit na svůj klub. Dřevěnka se bude otevírat za pár dní

Hradec Králové je město, které se snaží přispívat k seniorům k lepšímu životu. Ať už to jsou preventivní programy, které pořádá městská policie, sportovní hry pro seniory nebo třeba kurzy, kde se senioři učí pracovat s počítačem. V loňském roce Hradec získal dokonce nejvyšší…
Čtěte více

Malšovicemi projde lampiónový průvod s pohádkovými bytostmi

Obecně prospěšná společnost PROSTOR PRO letos slaví 18. narozeniny a při té příležitosti Hradcem Králové putuje výstava fotografií z činnosti organizace. V říjnu je v nákupním centru Aupark a pak se přesune do centra města a bude například i v Bio Central.…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme