Angličtina pro mrňouse i pohodová hodina pro tatínky. Malšovické centrum Pohoda startuje školní rok s novinkami

| autor: facebook Centra Pohoda

Rodinné centrum Pohoda, které spravuje obecně prospěšná společnost Prostor Pro, zahájilo nový školní rok tradičním programem i řadou novinek. Lekce pořádá v dopoledních i odpoledních hodinách a vybírat si z nich mohou jak děti, tak i dospělí. Kromě tradičních pohybových aktivit si můžete vybírat z kreativních nebo vzdělávacích hodin. Na programu je navíc od září řada nových zajímavých hodin. Třeba i pro tatínky a dědečky. 

„Ponechali jsme jen ty lekce, které jsou u našich klientů oblíbené a hojně navštěvované. Mezi ně patří například cvičení Pilates v odpoledních i dopoledních hodinách. Po domluvě s lektorkou ale nově nabídneme i druhou ranní lekci, která bude hodně relaxační, proto jsme ji nazvali Wellness Pilates. Stávající hodiny Punk jógy a Go jógy pro seniory doplní nově Flow jóga, Teen jóga a jóga pro děti. Prvky jógy ponese i další nový kurz pod názvem Zdravotní cvičení Move, které ocení zejména senioři, ale i ti, kterým vyhovuje spíše pomalejší a klidnější rytmus cvičení,“ vysvětlila koordinátorka centra Adéla Břeštovská.

Z programu si vyberou také nastávající maminky, kterým se bude věnovat zkušená porodní asistentka. Na některá cvičení mohou chodit i maminky s malými dětmi. Centrum nabídku kurzů rozšířilo nově o Angličtinu pro mrňousky nebo o páteční Pohodové tvoření u kávy. „Kurzy jsou rozděleny podle věku dítěte, takže maminky nejprve přicházejí s miminkem po šestinedělí a pokračují v navazujících lekcích až do doby než nastoupí do školky,“ doplnila Břeštovská.

 A další velkou novinkou je hodina pro tatínky a dědečky nazvaná Na pohodu s tatínkem, která bude probíhat každou středu odpoledne. Podle centra jde hlavně o to, aby si muž užil příjemnou hodinu se svým dítětem a strávil ji v příjemném prostředí rodinného centra, které je pro tyto účely otevřeno.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Mobilní klub bude pomáhat dospívajícím, kteří se potulují po Hradci

První mobilní klub pro děti a dospívající by mohl v budoucnu brázdit ulice Hradce. Pomáhal by jim přímo v ulicích zvládat potíže, které jsou typické v dospívání. Právě 9. prosince startuje hradecká kampaň, během které můžete na rozjezd mobilního klubu přispět finanční částkou.…
Čtěte více

Dříve narození se mohou těšit na svůj klub. Dřevěnka se bude otevírat za pár dní

Hradec Králové je město, které se snaží přispívat k seniorům k lepšímu životu. Ať už to jsou preventivní programy, které pořádá městská policie, sportovní hry pro seniory nebo třeba kurzy, kde se senioři učí pracovat s počítačem. V loňském roce Hradec získal dokonce nejvyšší…
Čtěte více

Malšovicemi projde lampiónový průvod s pohádkovými bytostmi

Obecně prospěšná společnost PROSTOR PRO letos slaví 18. narozeniny a při té příležitosti Hradcem Králové putuje výstava fotografií z činnosti organizace. V říjnu je v nákupním centru Aupark a pak se přesune do centra města a bude například i v Bio Central.…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme